Rubén Doblas Gundersen, més conegut com elRubius, és sense cap dubte el 'youtuber' més famós del nostre país i un dels més seguits del món. Des de fa ja algun temps es dedica a fer directes a través de Twitch, la plataforma per excel·lència dels 'gamers'.

I en un dels seus últims directes Rubén Doblas Gundersen ha viscut un dels moments més surrealistes de la seva vida. Mentre jugava en Twitch a 'Fortnite', el 'youtuber' va veure com un usuari anomenat alexpk1414 li començava a donar grans quantitats de diners en bits, la moneda digital de la plataforma.

Enmig del 'streaming' elRubius es va quedar bocabadat en veure com l'usuari li donava de cop 191.000 bits, 2.116 euros. Però la cosa no va quedar aquí i després d'uns segons bocabadat el 'youtuber' i els seus seguidors van veure com els diners seguia arribant, fins arribar als 4.300 dòlars, uns 3.800 euros.

La incredulitat era màxima i elRubius va decidir afegir a l'usuari per parlar amb ell: "Com t'afegeixi al 'Fortnite' i tinguis veu de nen, i que li has robat la targeta de crèdit a la teva mare, et juro ...". I com si es tractés d'una premonició va ser llavors quan el 'youtuber' va descobrir que l'usuari que li havia donat els diners era un nen de 13 anys.

"M'agradaria saber d'on has tret els diners", va preguntar elRubius, alguna cosa pel que Alex no va donar una resposta coherent. "T'han donat aquests diners teus pares? Són xeics o narcotraficants?", Va seguir entre rialles.

Poc després de publicar el vídeo del directe a Youtube, elRubius ha anunciat a través de Twitter que està intentant posar-se en contacte amb Twitch per veure com tornar els diners al nen a la seva família.