Oceania Cruises ha anunciat un viatge de 180 dies al voltant del món en el renovat vaixell 'Insígnia', que farà escala a Barcelona el juny de 2021, ha informat Europa Press.

Aquesta volta al món en 180 dies oferirà "un viatge únic, recorrent més de 39.000 milles nàutiques en tres oceans i 44 mars mentre es visita 100 ports d'escala en 44 països", destaquen des de la naviliera.

Partint de Miami el 9 de gener de 2021 i culminant en la ciutat de Nova York el 9 de juliol de 2021, aquest itinerari pels sis continents ofereix una oportunitat per viatjar per tot el món "envoltat a més d'un estil impecable i comoditat mentre es gaudeix de la qual ha estat reconeguda com a millor gastronomia al mar ". A més de Barcelona, aquest creuer sense precedents farà escala en altres ciutats espanyoles com La Corunya, Sevilla, Bilbao, Almeria i Alacant.

"Aquest és un itinerari emblemàtic per Oceania Cruises. Els clients navegaran per tot el món amb nosaltres per experimentar itineraris extensos i complets. Aquest creuer al voltant del món és especialment emocionant; sis continents, tres oceans i 44 països, un itinerari dissenyat per connectar amb l'esperit viatger de tots nosaltres, combinant el nostre luxós ambient a bord amb visites personalitzades a les destinacions més atractius del món ", destaca el president i CEO d'Oceania Cruises, Bob Binder.