El guanyador del premi de 138,7 milions d'euros a l'Euromilions del dimarts 11 de juny encara no s'ha presentat a reclamar el seu premi. Aquest afortunat va ser l'únic jugador que va aconseguir encertar els cinc números principals més els dos nombres estrelles. En aquest mateix sorteig, a les comarques gironines es va segellar una bulleta que va obtenir un premi de 212.000 euros, concretament a Vilablareix.

L'únic guanyador del pot es va registrar al Regne Unit, i 6 dies després de realitzat el sorteig encara no s'ha presentat davant les autoritats de loteria. Per això, Camelot, l'empresa que organitza els sortejos d'Euromillones al Regne Unit, ha fet públic que encara estan esperant al guanyador i ha instat els jugadors a verificar les seves butlletes.

Aquest és el tercer premi més gran en la història del Regne Unit. Això podria justificar la prudència del guanyador abans de presentar-se. Considerant una suma tan gran, una possibilitat uqe apunten alguns mitjans britànics és que el guanyador estigui consultant amb professionals legals i financers abans d'obrir la porta al seu nou futur.