El corredor d'ultramaratons Thomas Stanley va morir dissabte en plena competició en rebre l'impacte d'un llamp. Els fets van tenir lloc dissabte passat a Kansas, Estats Units. Stanley competia en la ultramarató que es disputava al parc estatal d'Elk City quan, a només 400 metres d'arribar a meta, va tenir la mala sort de ser impactat per un llamp.

Organitzadors i altres corredors li van practicar maniobres de primers auxilis, però no van poder fer res per la seva vida.

Segons la directora de la prova, Carolyn Robinson, la tempesta hauria començat de sobte. No obstant això, el Servei Nacional Meteorològic havia previst tempestes elèctriques importants a la tarda de dissabte i l'organització hauria decidit seguir amb la prova.

Stanley tenia tres fills i habitual corredor en proves de llarga distància. Per ajudar a la família de Stanley s'ha creat una pàgina en GoFundMe i ja han estat recaptats més de 70.000 dòlars.