09 de octubre de 2019
09.10.2019
Diari de Girona

L'emotiu vídeo d'un nen amb paràlisi cerebral que aconsegueix acabar una cursa a peu

Carlos Martí s'ha convertit en protagonista de les xarxes socials

09.10.2019 | 21:16

La paràlisi cerebral que pateix Carlos Martí, de 6 anys, i que afecta la seva mobilitat, no és obstacle perquè el petit faci esport. Entre els seus esports favorits hi ha el futbol, ??la natació, muntar a cavall o l'atletisme, i, en tots ells, dóna el 100%.

És practicant atletisme on un vídeo seu arribant a meta de peu i sense ajuda del seu caminador s'ha donat a conèixer inspirant i donant a conèixer la història de superació d'aquest imparable nen.

La família, natural de Xiva (València), està més que orgullosa d'ell, i assegura que darrere d'aquests passos a meta hi ha molta feina i moltes teràpies que van començar després del diagnòstic de Leucomalàcia quan era un nadó: "El diagnòstic va ser que, al llarg dels anys, amb molt d'esforç i teràpia, podria començar a caminar", explicava la mare a Antena 3.

Per a Carlos Martí l'esport ha estat el seu motor i la seva passió per superar-se cada dia. A Xiva l'han nomenat esportista de l'any i, després de rebre el nomenament, el petit va prometre "seguir fent esport" fins a aconseguir el seu somni: ser futbolista.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook