Amb mig món havent de quedar-se a casa per la quarantena provocada per la pandèmia del coronavirus, són molts els cinèfils que aprofiten aquests dies per a posar-se al dia i veure pel·lícules que tenien pendents, com també rever aquells films que ja els van conquistar. Com a bon expert, James Gunn, director de 'Guardianes de la galaxia' i el nou lliurament de 'Escuadrón Suicida', ha llançat unes quantes recomanacions per veure cinema amb personalitat a casa.

Ha estat en un fil de Twitter en el qual el director ha compartit una llista, amb la qual torna a demostrar el seu gust eclèctic pel cinema. "10 grans pel·lícules que probablement no heu vist que estan en streaming mentre esteu de quarantena", comença escrivint el director, per després recordar la importància de mantenir "la distància social" en aquests dies de confinament.

En la seva selecció, Gunn recomana pel·lícules de gèneres molt variats, des de la ciència-ficció, fins al terror zombi, passant pel thriller o el drama, a més de recomanar pel·lícules de diferents nacionalitats i èpoques, sent alguns títols de sèrie B. Aquí va la llista:

1. Bob, Carol, Ted i Alice (Paul Mazursky, 1969)2. La villana (Jung Byung-Gil, 2017)3. Un maravilloso veneno (Noel Black, 1968)4. The wanderers (Las pandillas del Bronx) /Philip Kaufman, 1979)5. Mother (Bong Joon-Ho, 2009)6. One cut of the dead (Shinichiro Ueda, 2017)7. Teniente corrupto (Werner Herzog, 2009)8. The Yellow Sea (Na Hong-Jin, 2010)9. Salve, héroe victorioso (Preston Sturges, 1944)10. ¡Agáchate, maldito! (Sergio Leone, 1971)