Un home va escalar dimarts a la tarda tota la façana de l'Hotel Melià Barcelona Sky, de 31 pisos i 116 metres d'altura, i va ser denunciat pels Mossos d'Esquadra i per la Guàrdia Urbana per diverses infraccions, entre elles la de fer volar un dron a la ciutat amb el qual gravava les imatges de l'ascensió.

Segons han informat fonts municipals, es tracta d'un youtuber i escalador reconegut anomenat Leo Urban, que sense autorització ha escalat la façana del gratacels de l'Hotel Melià Barcelona Sky, situat al carrer Pere VI, al districte de Sant Martí de Barcelona.

Nombrosos curiosos han observat des del carrer la perillosa ascensió de l'escalador per la façana de l'hotel fins a arribar a l'última planta del mateix.

Un cop realitzada l'escalada, l'home ha baixat per l'interior de l'hotel en companyia d'agents dels Mossos d'Esquadra, de la Guàrdia Urbana i de personal de l'establiment hoteler, que roman tancat a conseqüència de la crisi sanitària derivada de la pandèmia del coronavirus.

Urban, juntament amb l'escalador francès Nico Mathieux, ja va escalar sense equip d'escalada la Torre Glòries de Barcelona el novembre de 2019 i després va publicar la pujada al seu compte de YouTube.

Leo Urban comparteix les seves accions a YouTube, molt sovint escalant gratacels de ciutats. En aquest, mostra com va escalar la Torre Agbar a Barcelona.