'Antena 3 Noticias' va cometre un sonat error divendres passat que no va passar desapercebut a les xarxes socials i que li va costar multitud de crítiques. L'edició de migdia va parlar d'ultradreta durant una de les informacions donades quan no hauria d'haver sigut així, un error pel qual Sandra Golpe, presentadora i directora de l'espai informatiu, s'ha hagut de disculpar.

En concret, la confusió es va produir mentre s'explicava qui havia planejat els disturbis per Pablo Hasél que s'estan produint aquests dies a ciutats de tot Espanya. Mentre que s'explicava el que havia passat, els espectadors van poder veure que s'esmentava partidaris de l'«anarquisme d'ultradreta» per parlar dels responsables dels aldarulls, quan en realitat s'hauria d'esmentar la simbologia d'ultraesquerra.

Aquest error va ser tan sonat a les xarxes socials que la presentadora de l'espai, Sandra Golpe, se'n va haver de disculpar mitjançant un missatge: «Us demano disculpes per l'error en aquest gràfic. Llegim ultradreta però no, en aquesta ocasió són grups d'ultraesquerra els que la policia assenyala com a responsables dels disturbis d'aquests dies. Som humans», va publicar per aclarir els fets.