La pàgina número 25 del número 8 del còmic ‘Secret Wars’, en què Spiderman surt vestit de negre per primer cop, ha batut un nou rècord en el món de les subhastes en ser adjudicada per 3,36 milions de dòlars (2,9 milions d’euros). La pàgina és tan cotitzada perquè aquest vestit s’acabaria convertint en l’antiheroi Venom.

Segons ha informat la casa de subhastes americana Heritage Auctions, amb aquest preu pagat per un comprador anònim es trenca la barrera que actualment hi havia en el món de les subhastes de còmics, i que fins ara ostentava una edició de 1974 de ‘L’increïble Hulk’ que oferia un avançament de la primera aparició de Wolverine.

En concret, el material venut en una subhasta celebrada aquest divendres a Dallas va arrencar amb un preu de 330.000 dòlars (uns 288.000 euros), però la xifra va pujar ràpidament fins adjudicar-se per 3,36 milions de dòlars.

Segons assenyala la casa de subhastes, la pàgina 25 va ser dibuixada per Mike Zeck per al número 8 del còmic ‘Secret Wars’ (1984), un material que destaca per tractar-se del primer cop que l’Home Aranya apareix amb el vestit negre que portaria a l’aparició del personatge Venom.

Segons declaracions de Joe Mannarino, director de còmics d’Heritage Auctions, aquesta subhasta posa de manifest que «l’art dels còmics és tan estimat i valuós com qualsevol cosa posada en una tela».