Després de dos anys marcats per una gala atípica dels Premis Oscar, el públic ha reprès amb força les seves ganes de broma amb la catifa vermella i la cerimònia de la 94a edició dels guardons. Mentre les estrelles es passejaven pel Dolby Theatre de Los Angeles, els internautes feien broma sobre alguns inesperats personatges a les xarxes socials.

Els usuaris de les xarxes socials, fidels a les tradicions, no perdien ni un minut a afanyar-se amb els mems, però el que havia d'arribar donaria per al més gran conjunt de bromes gràfiques de la història d'uns premis de cine. I és que Will Smith es convertia en protagonista total de la nit d'aquest diumenge i no per l'estatueta que, per fi, l'intèrpret d''El método Williams' s'emportava a casa, sinó per la tremenda bufetada que clavava a Chris Brown per fer una broma sobre l'alopècia de la seva dona. Les rialles no s'han fet esperar. Passeu i vegeu:

N'hi ha milers, només cal fer un tomb per Twitter per comprovar que l'esdeveniment de la nit amb Will Smith donarà per a molt.