Una passatgera d'un vol ha sigut captada mentre intenta arribar al seu seient després de tornar del lavabo passant per sobre de la resta de passatgers que es mantenen asseguts al seu lloc. A les imatges es pot apreciar com la dona ha de pujar als recolzabraços per poder tornar a la seva fila, ubicada al costat de la finestreta de l'avió. No obstant això, abans de fer-ho, pregunta si ho pot fer.

En el vídeo pujat per un altre passatger es pot veure com la dona, que va vestida amb uns pantalons de pijama i calçant només uns mitjons amb la sola més aviat negra, passa per sobre de dues persones més, fent equilibris sobre els recolzabraços, abans d'arribar al seu seient i deixar-se caure. «L'activitat més criminal que he vist en un avió. Aquesta dona va estar saltant sobre altres passatgers durant tot el vol de 7 hores», deia el passatger que va penjar el vídeo a Twitter fa només uns dies.

En els comentaris del vídeo hi va haver qui va criticar la conducta de la dona, però també qui la va defensar, ja que als seus companys de vol no sembla molestar-los en excés la conducta de la dona, perquè amb prou feines reaccionen.