«Un dels fabulosos vídeos del dia especial de Norah», resa un vídeo en el Facebook de la residència de gent gran Tennyson Wharf Care Home de Lincoln, al Regne Unit. No és per a menys, no cada dia es compleixen 106 anys. Norah Shaw sí i va demanar un regal especial: «Vull un home maco per al meu aniversari», li va especificar a la seva filla Gill. Tal dit tal fet: allà estava Ed, vestit únicament amb un davantal de majordom, un corbatí i una mascareta, qui li va servir el te de la tarda. La dona no va donar un mos sense abans menjar-se amb els ulls a l''stripper' i el seu 'six pack', tal com es veu en els 23 segons que dura el vídeo.

«Em va sorprendre molt quan es va donar la volta, perquè no tenia roba interior. Va ser bastant divertit. Havia de continuar veient-ho, així que li vaig demanar que portés alguns sandvitxos», va exclamar amb un somriure d'orella a orella, segons explica la revista 'PA Real Life'.

«Mai havia vist una cosa així»

Norah, que va néixer el 1915, explica que cada any ha tingut una celebració especial i divertida amb els seus familiars. Viu en la residència d'ancians des de fa un any i per seguir amb la tradició, li va demanar a la seva filla aquest regal. Després d'haver presenciat l'espectacle, Shaw va expressar la seva fascinació per l'aspecte del jove. «Mai havia vist una cosa així», va confessar sobre l'atractiu de l'home, de 32 anys.

Després va arribar el pastís i el vi va rellevar al te, que l'ocasió bé ho valia. No va faltar el brindis amb xampany i fins i tot va actuar la seva cantant favorita, Eleanor Mattley, detalla el mitjà local 'The Lincoln Nite'.

Més de 200 felicitacions, una de la Reina Isabel II

«Ens agradaria donar les gràcies a totes les persones que van enviar més de 200 targetes d'aniversaris i regals a Norah. Ella va quedar impressionada amb la generositat i l'amabilitat que ha rebut. Realment ha estat sorprenent», ha agraït la residència en el seu compte de Facebook. Sens dubte, va ser una jornada especial. Única i inoblidable.

El colofó final va ser la targeta de felicitació que va rebre de, ni més ni menys, la reina Isabel II d'Anglaterra. No ha transcendit si li va preguntar com arribar a així d'esplèndida i divina als 100 anys. Qui si li va rendir tribut va ser la seva filla, qui va destacar que era una dona «brillant i independent».