Una dona que va haver de donar a llum en un taxi de camí cap a l’hospital haurà de pagar la neteja del vehicle, un gest que alguns titllen d’injust mentre que, d’altres, ho veuen com una cosa lògica. 

Va passar a High Wycombe (Anglaterra). Farah Cacanindin, una dona embarassada de 26 anys, va demanar un taxi perquè la portés a l’hospital per fer-se unes proves rutinàries. Al cap de cinc minuts d’arrencar, es va posar de part de manera inesperada.

El taxista es va afanyar a trucar a l’Hospital Stoke Mandeville per advertir que portava una dona que estava a punt de donar a llum. "El conductor em va preguntar si volia que s'aturés, però li vaig dir que seguís endavant perquè creia que aconseguiria arribar abans que ella naixés", assegura la dona.

Però no hi van arribar a temps. La Farah va trencar aigües en el mateix taxi i va tenir un part ben ràpid. Així, la petita Naia va arribar al món al seient posterior d’aquell cotxe.

Dies després que això passés, la mare va rebre la factura de la companyia Arrow Taxis: 90 lliures –30 pel viatge i 60 més per la neteja del vehicle on va tenir el seu nadó–. La Farah, sorpresa, ha declarat a ‘The Sun’ que "entén" que va fer "un desastre", però opina que "és una mica descara" que hagin decidit cobrar-li.