Música

El nou ‘beef’ de Shakira contra Piqué serà amb Karol G

El nou tema veurà la llum més enllà del 2 de febrer després de l’èxit amb Bizarrap

EFE

Shakira i Karol G crearan pròximament un tema conjunt, el primer que uneix musicalment aquestes dues colombianes, segons han confirmat a Efe fonts de Sony Music, que han precisat que no veurà la llum el 2 de febrer, quan compleix anys l’artista de Barranquilla.

Alguns mitjans havien assenyalat aquest dia per al seu llançament per coincidir, també, amb l’aniversari de la seva exparella, el futbolista Gerard Piqué, convertit en el motiu d’inspiració de les seves últimes cançons arran de la seva ruptura sentimental.

De fet, el nou treball (del qual de moment no ha transcendit el títol) arribarà després del gran enrenou mediàtic que va provocar el seu últim tema, la sessió 53 junt amb el productor argentí Bizarrap, que en només dues setmanes acumula gairebé 162 milions de reproduccions a plataformes com Spotify.

«‘Me dejaste de vecina a la suegra / Con la prensa en la puerta / y la deuda en Hacienda’», canta Shakira en uns controvertits versos que deixen pocs dubtes respecte a la identitat dels seus destinataris, especialment quan continua: «‘Yo solo hago música / Perdón que te sal-pique».

Anteriorment, l’artista colombiana havia tret les cançons ‘Te felicito’ i ‘Monotonía’, gravats junt amb els porto-riquenys Rauw Alejandro i Ozuna, respectivament, i que també incloïen missatges interpretats com a al·lusions directes a la seva relació amb Piqué.

Shakira es troba en un moment de renaixement comercial, com confirmen l’èxit del seu tema més recent amb Bizarrap i el fet que el citat ‘Te felicito’ es va colar com la novena cançó de més èxit a Espanya el 2022, segons va informar Promusicae.

Serà passat el 2 de febrer («ni tampoc el dia 3 de febrer») quan a la seva escalada musical unirà la seva veu a un altre dels valors forts de la música llatina actual, la de la seva compatriota Karol G, de la qual s’espera un nou disc, titulat ‘Mañana será bonito’.