Rosalia planta cara al raper JC Reyes per la difusió d'unes fotos, suposadament falses, on apareix la cantant mostrant els seus pits nus

Les xarxes socials s'han encès i la resposta de JC Reyes no ha convençut als fans de Rosalia

Rosalía, en una imagen promocional de 'Motomami'.

Rosalía, en una imagen promocional de 'Motomami'.

Cristina Clopés

Cristina Clopés

El raper sevillà Juan Manuel Cortés Reyes –JC Reyes– va distribuir per les xarxes socials uns fotomuntatges en què Rosalía apareixia amb el tors nu.

La resposta de Rosalia: "és violència i fa pena"

JC Reyes té 261.000 seguidors a Instagram, també té altres xarxes socials com TikTok i actualment, fa concerts arreu d'Espanya.

"El cos d'una dona no és propietat pública, no és mercaderia per la teva estratègia de màrqueting. Aquestes fotos estaven editades i vas crear una falsa narrativa al voltant, quant jo, ni et conec personalment. Existeix una cosa que es diu consentiment i tots als que us va fer gràcia, espero de tot cor que un dia aprengueu que veniu d'una dona, que les dones som sagrades i que se'ns ha de respectar, bye", va respondre Rosalía al raper.

La cantant Aitana dona suport públicament a Rosalia a través d'un tweet on ho deixa clar "Més clar, impossible".

Segons diverses fonts, el cantant ha demanat perdó a Rosalia, però no de la forma esperada per a molts seguidors i artistes. Així doncs, aquí entra altra vegada la sexualització de la dona i les faltes de respecte constants cap al sexe femení. Més respecte i menys sexualització!

La resposta de Juan Manuel Cortés Reyes, JC Reyes, va ser aquesta: "No soc ni un assetjador sexual, ni un violador ni sé com funciona Photoshop, ni perdo el temps fent això. Jo vaig pujar la foto sense més. No pensava que amb els seguidors que tinc la història pogués haver donat tantes voltes al món. Ni que s'interpretaria així, només ho feia en pla de broma. Jo demano perdó a Rosalia de tot cor perquè les persones també ens equivoquem."

Les paraules de suport de Rauw Alejandro a la seva futura esposa

La imatge que va difondre JC Reyes a les xarxes socials, encara hi corren, però encara, "va tenir el detall" de posar-li uns emojis amb una careta amb cor a ambdós pits, per tal de no mostrar tota la nuesa d'aquests. La ministra d'Igualtat, Irene Montero, ha donat suport a Rosalia a través de Twitter, igual que l'actual parella de la cantant, Rauwl Alejandro, el qual ha estat molt decisiu i ferm en les seves declaracions.

Abans de l'últim vídeo d'Instagram per part del raper JC Reyes, d'avui mateix, el raper, fa dos dies penjava un vídeo a TikTok on contestava a totes les persones que havien vist penosa l'actuació del raper, per difondre unes imatges falses i privades de la cantant.

"Mireu les dones aquestes que m'esteu posant quin fastig que dones, a la 'xavala' només se li veu l'escot, respecteu e! (...)"