Polèmica a les xarxes: "El meu pare no vindrà a la meva graduació perquè ha trobat entrades per la final de la Europa Lliga"

El progenitor s'ha fet viral per haver anteposat un partit de futbol a la cerimònia de graduació de la seva filla

Imatge d'arxiu del Puskas Arena de Budapest

Imatge d'arxiu del Puskas Arena de Budapest / EP

La Marta, una estudiant italiana que es gradua aquest dimecres, no comptarà amb la presència del seu pare en la cerimònia de graduació universitària. La raó? L'home ha preferit viatjar a Budapest per a veure la final de la Lliga Europa entre la Roma i el Sevilla. La tria del progenitor ha deslligat una intensa polèmica, després de fer-se viral en les xarxes socials.

"Em dic Marta i m'agradaria explicar-vos una cosa que m'està posant malalta. Dimecres que ve, dia 31, em graduo en biologia, però el meu pare no serà a la cerimònia perquè m'ha dit que ha trobat entrades per a la final de la Europa Lliga entre la Roma i el Sevilla a Budapest", va explicar fa uns dies en un programa de ràdio de l'emissora pública Rai. La jove es va mostrar desolada perquè "per a un home de 60 anys, la graduació de la seva filla va després que el seu equip de futbol".

La història, que es va viralitzar immediatament a internet, ha despertat una intensa controvèrsia, amb nombrosos comentaris i crides tant al pare com a la filla perquè entenguin a l'altre i es col·loquin en el seu lloc.

Curiosament, l'entrenador i exjugador Daniele de Rossi, un dels grans símbols del club romanista, va revelar que no acudiria a la final, a la qual havia estat convidat, per la graduació de la seva filla Gaia. La Roma "va tenir l'amabilitat de convidar-me a la final", va revelar l'excapità, "i vaig haver de negar-me perquè quan un tros del teu cor es gradua no pots faltar, no hi ha final que valgui", va escriure a les seves xarxes socials.

L'estadi Puskas Sorra de Budapest serà l'escenari de la final de la Lliga Europa entre el Sevilla i la Roma dimecres 31 de maig, un duel en el qual no sols està en joc el títol, sinó un bitllet a la pròxima Lliga de Campions.