La desconcertant resposta d'un hostaler a un cambrer demanant condicions: "No cal que hi vagis"

Revelen com un empresari es nega a fer proves als candidats després de demanar informació sobre contractes per a llocs de cambrer

Captura de pantalla del tweet de SoyCamarero

Captura de pantalla del tweet de SoyCamarero / DdG

Bruna Segura

Preguntar sobre les condicions de treball en sol·licitar una feina continua sent un tabú. Aquí un exemple molt clar del Twitter @soycamarero. En un tuit de menys de deu paraules i tres captures de pantalla d'una conversa de WhatsApp, es pot veure com un empresari es nega a fer proves als candidats després de demanar informació sobre contractes per a llocs de cambrer: "No cal que hi vagis", va dir.

No content amb això, l'empresari va intentar donar una lliçó al candidat: "Aquestes preguntes, si les fas a un altre empresari, t'asseguro que et rebutja". : "Mai a la meva vida laboral m'han rebutjat per preguntar les condicions laborals", va dir.

"En una relació laboral es treballa per un sou, no per amor a l'art", va continuar en conversa. “Després us queixeu que no hi ha cambrers que vulguin treballar”, va dir. Els usuaris de Twitter han aprofitat el tweet per recordar els laments de la indústria hotelera per la manca de cambrers.