El Nostradamus americà que va predir la guerra d’Ucraïna i anuncia la desaparició de Nova York

Edgar Cayce, també anomenat el ‘Profeta Dorment’, és un dels visionaris més coneguts de la història

El Nostradamus americà que va predir la guerra d’Ucraïna i anuncia la desaparició de Nova York

El Nostradamus americà que va predir la guerra d’Ucraïna i anuncia la desaparició de Nova York

Redacció

Edgar Cayce, també anomenat el ‘Profeta Dorment’, és un dels visionaris més coneguts de la història. Potser menys reconegut per estar a l’ombra del Nostradamus Indique ja va predir la covid i ara ha posat data a la següent gran catàstrofe mundial. Però Cayce, aquest místic visionari que va néixer el 1877 i va morir el 1945, va deixar per a la posteritat una sèrie de reflexions que, sorprenentment, van marcar la història. Per això està considerat un dels millors predictors del planeta després de les seves més de 25 mil prediccions sobre una varietat de temes. Entre aquestes, destaquen les seves visions sobre Rússia, el Japó les morts dels presidents del seu país entre els quals es compta Kennedy. O també va predir la Segona Guerra Mundial.

Edgar Cayce, sorprenentment, va fer moltes profecies úniques sobre Rússia. En general, havia predit que les regions del voltant de Rússia patirien però que ella difícilment patiria alhora. També parlava de la reactivació de la Unió Soviètica, és a dir, l’est d’Ucraïna i Bielorússia arribarien a RússiaI una cosa semblant ha passat amb la terrible guerra d’Ucraïna perquè Bielorússia ha sigut el principal aliat de Moscou en la seva ofensiva des d’Ucraïna. No ha atacat de manera directa, però sí que ha sigut un país que ha exercit de suport per a algunes operacions del Kremlin. L’últim pas entre els dos estats va ser l’enviament d’armament nuclear de Vladímir Putin al seu homònim Aleksandr Lukaixenko.

Catàstrofes naturals

Aquest Nostradamus va anunciar el despertar d’un o tots dos volcans: el Vesubi l’Etna. I això va passar a principis d’aquest any. El volcà Etna, a l’illa italiana de Sicíliaha experimentat una erupció al cràter sud-est, que va provocar una lleu i discontínua pluja de cendres.

El 1934, el ‘Profeta Dorment’ va predir que gran part del territori japonès lliscaria cap al mar. Avui, el geòleg japonès Nobichico Obara afirma que el Japó s’enfonsa constantment al mar, cada vegada més centímetres per any.

Respecte a la ciutat de Nova York, anuncia la seva sobtada desaparició perquè va tenir una visió en què anava en un viatge i el vehicle es va aturar en una ciutat completament destruïda. Quan se li va preguntar on era, va respondre que a la ciutat de Nova York.

Sobre el canvi climàtic, aquest Nostradamus assegura que la fosa de gel a Groenlàndia i l’Antàrtida provocaran una violenta activitat tectònica al planeta i, consegüentment, algunes catàstrofes naturals com les erupcions volcàniques com el Vesubi l’Etna  –anomenat anteriorment–, terratrèmols, tsunamis i inundacions.

Fins i tot també va anunciar algunes de les crisis financeres, tal com va passar amb l’hecatombe econòmica que va produir la pandèmia del coronavirus.