Després d'uns quants anys de parada, Miguel Bosé torna al món de la música amb Rauw Alejandro i la cançó 'Si te pegas'. Un videoclip amb molt de 'flow' on els dos artistes col·laboren amb un reggaeton. La reincorporació de Bosé al món musical ha sorprès molts oients, tot i que, l'artista s'ha adaptat a l'estil del món musical actual.

Bosé va començar la seva carrera el 1973 i, el 1975 va treure la cançó 'Linda', juntament amb el seu primer àlbum discogràfic. El cantant de 67 anys ha llançat 20 àlbums, ha venut més de 60 milions de còpies arreu del món i ha estat un cantant de gran èxit a escala nacional i internacional.

El cantant sempre ha estat obert a les col·laboracions musicals amb altres artistes com Alejandro Sanz, Laura Pausini, Ricky Martin, Natàlia Lafourcade o Shakira, per exemple. Ara ha estat el torn de Rauw Alejandro. L'any 2013 va ser escollit 'Persona de l'any' per l'Acadèmia Llatina de Gravació.

Després d'uns anys foscos, sembla que Miguel torna a estar de moda i a poc a poc es torna a fer un lloc en l'esfera musical. Esperem i li desitgem molta sort en aquest ressorgiment!