Pena de presó per al creador de la foto viral "vestit blau o daurat"

La foto és una de les més conegudes dels darrers anys

Pena de presó per al creador de la foto viral "vestit blau o daurat"

Pena de presó per al creador de la foto viral "vestit blau o daurat" / arxiu

L'any 2015 una de les fotografies més compartides va ser un viral d'un vestit que va dividir el món sota una simple pregunta: “De quin color és el vestit, blau o daurat?”. El seu creador, Keir Johnston, és avui notícia per un delicte que el portarà a la presó.

Keir, de 38 anys, ha estat sentenciat a més de quatre anys de presó per intentar assassinar la seva exdona. El jove va intentar escanyar-la i la va amenaçar amb un ganivet a casa seva a l'illa de Colonsay, Escòcia.

El succés va passar el 6 de març del 2022 després que Keir tornés a casa després d'haver estat bevent en un pub i iniciés una discussió amb la seva dona. La víctima va aconseguir cridar demanant ajuda i un testimoni va intervenir, permetent trucar a la policia.

Keir Johnston

Keir Johnston / .

Durant el judici es va saber que no era la primera vegada que amenaçava la seva exdona. I és que després d'un primer intent d'escanyament va tornar a atacar-la amb un ganivet al crit de: "Algú morirà". La noia, va tornar a fugir.

La jutgessa Lady Drummond va dictaminar que "l'única sentència apropiada per a un crim de tal gravetat és la presó", condemnant-lo a 54 mesos de presó i emetent una ordre d'allunyament per 10 anys.