28 de març de 2018
28.03.2018
CICLE DE CIÈNCIA

Tardes cinetífiques

Conferències divulgatives, els dijous del 19 d'abril al 3 de maig. Descobrirem com al gènere cinematogràfic s'uneix el fenomen de les sèries de televisió i com porten al límit temes científics de gran actualitat com la intel·ligència artificial, la biomedicina, la neurociència, els avenços en nanotecnologia i un tema clàssic que persisteix: els viatges en el temps.

12.04.2018 | 07:11El gènere cinematogràfic de ciència-ficció agafa els arguments d'especulacions, de vegades força escabellades, sobre descobriments, invents, avenços tecnològics o fenòmens imaginaris que moltes vegades exploren qüestions filosòfiques i morals força profundes com ara la llibertat, la percepció del nostre propi jo i els límits del coneixement i la seva aplicabilitat. La veritat és que molts avenços científics i tecnològics, abans de fer-se realitat, va ser reinterpretats i imaginats a la pantalla amb grans dosis d'inventiva i creativitat.

 

En aquest cicle de conferències divulgatives comprovarem com avui dia al gènere cinematogràfic s'uneix el fenomen de les sèries de televisió i com porten al límit temes científics de gran actualitat com la intel·ligència artificial, la biomedicina, la neurociència, els avenços en nanotecnologia i un tema clàssic que persisteix: els viatges en el temps.

Conferències i debats:

- Dijous 19 d'abril: Un cervell de cine
- Dijous 26 d'abril: El Nanomón a la gran pantalla
- Dijous 3 de maig: Viatges en el temps

INSCRIPCIONS 4 €

Un cervell de cine
El Nanomón a la gran pantalla
Viatges en el temps

PROMOCIONS

50% de dte. Clients CaixaBank


Compartir a Twitter
Compartir a Facebook