09 de octubre de 2020
09.10.2020
Diari de Girona

ZOG, DRACS I HEROÏNES

Dissabte 24 d'octubre de 2020

09.10.2020 | 11:19
ZOG, DRACS I HEROÏNES

Gaudiu en família d'aquesta divertida selecció de 5 curtmetratges plena d'enginy i coratge. Tenen un punt en comú: les històries estan protagonitzades per nenes valentes i imaginatives.

El cicle Magic Light Pictures s'inaugura amb la presentació de Blanca Almendariz Granero, historiadora de l'art, especialista en pedagogia del cinema, estudis feministes i representacions mediàtiques.

Activitat recomanada per a famílies amb nens i nenes de 3 a 7 anys.
Durada del programa: 60 min

El dragón Zog, Max Lang i Daniel Snaddonulien, Regne Unit, 2018, 27 min
En Zog és un drac que va a l'escola a aprendre a volar, a escopir foc per la boca i a raptar princeses. No hi té gaire traça, però va superant els obstacles gràcies a l'amistat d'una princesa que l'ajuda i li fa entendre que no estan obligats a ser el que el món espera d'ells.

Zoo Story, Veronika Zacharová, República Txeca, 2015, 4 min
Aquesta és la història d'una nena alegre i curiosa que va de visita al zoo amb la seva mare. Com que no para de parlar pel mòbil, la nena decideix intercanviar-se amb un altre nen i es cola a la gàbia d'un goril·la gegant. Què passarà?

La reina Culito, Maja Gehrig, Suïssa, 2015, 11 min
Un pare i la seva filla creen plegats un conte de bona nit, ple d'imaginació i surrealisme: Vet aquí un regne als núvols, on habiten una nena triangle i un nen quadrat que han de fer tot tipus d'equilibris per no caure i esquivar l'exorbitant reina Culito.

Matilda, Irene Iborra i Eduard Puertas, França-Bèlgica, 2018
Si quan sou al llit, a les fosques, us sembla que qualsevol ombra pot ser un monstre, aquesta història us agradarà. La Matilda haurà de superar la por a la foscor amb el poder de la imaginació.

Un pequeño paso, Andrew Chesworth i Bobby Pontillas, EUA, 2018
La Luna és una nena que somia ser astronauta algun dia, però el camí per aconseguir-ho no serà fàcil.

VARIS AUTORS I PAÏSOS. 2015-2018. DOBLATS AL CATALÀ

HORARIS
Dissabte 24 d'octubre, a les 17.30 h

PREU D'INSCRIPCIÓ: 5€

50 % DE DTE. PER A CLIENTS DE CAIXABANK

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook