01 de febrer de 2021
01.02.2021
Diari de Girona
PROJECCIÓ

Solan & Eri, missió a la lluna

Dissabte 13 de febrer de 2021

01.02.2021 | 21:44
Solan & Eri, missió a la lluna

Cinquanta anys després de la mítica arribada de l'home a la Lluna, Solan i Eri s'embarquen en una aventura espacial per fer el segon pas sobre la Lluna. Amb l'ajuda del seu amic inventor i d'unes eines ben enginyoses, aconseguiran construir una nau i arribar a l'espai?

Una pel·lícula plena de detalls imaginatius i personatges entranyables amb un transfons irònic sobre els esdeveniments polítics actuals.

Títol original: Solan og Ludvig, Månelyst i Flåklypa
Gènere: animació, aventures
Idioma original: noruec
Durada: 80 min
Edat recomanada: +5

El cicle Rasmus A. Sivertsen s'inaugura amb la presentació d'Helena Moliné, comunicadora i gestora cultural. És especialista en la dinamització de sessions de cinema familiar i en el doblatge de pel·lícules d'animació, i des de fa anys, forma part de Modiband participant en la concepció, gestió i difusió de projectes audiovisuals i educatius com El Meu Primer Festival o Filmoteca a les Escoles.

Horaris

Dissabte 13 de febrer, a les 17.30 h
Entrada: 5 euros (50 % de descompte per a clients de CaixaBank)

Comentaris

Els nens i les nenes han d'anar acompanyats d'un adult

Tots els assistents a l'activitat han d'adquirir la seva entrada. Els menors de 3 anys tenen l'entrada gratuïta però han d'adquirir el tiquet. Poden seleccionar a l'apartat de promocions l'opció "menors de 3 anys"

Per a la seguretat dels assistents, s'hi aplicaran les mesures de seguretat i higiene previstes oficialment

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook