Accés directe a la instal·lació Acrux-Vela-hamal, 20, de l'artista Rosa Brun

Fins l’octubre

La instal·lació Acrux-Vela-Hamal, 20 està formada per tres paral·lepípedes de colors que dialoguen amb l’espai i que proposen a l’espectador una experiència a través de plans i superposicions de colors vibrants que transcendeixen la bidimensionalitat de la paret expositiva i s’expandeixen per l’espai, qüestionant els límits de la pròpia pintura com a disciplina.

Pixar. Construint personatges

Fins el 22 d’agost

Aquesta exposició permet veure des de dins, des de la perspectiva dels artistes, el procés de disseny visual de Pixar.

Les obres que es mostren proporcionen una idea general dels anys d’experimentació, deliberacions i repeticions que s’inverteixen en cada pel·lícula.

Visita Comentada: Pixar. Construint personatges

Dimecres 14, dijous 15 i divendres 16 de juliol, a les 18.30h

La visita està dirigida per un/a educador/a que, a partir del diàleg amb els participants, presenta els temes clau de l'exposició, els contextualitza i resol els possibles dubtes o preguntes que hi puguin sorgir.

Up

Cicle de cinema: Univers Pixar (vose)

Dijous 15 de juliol, a les 18h

Projecció de: Up

Carl Fredricksen, un vidu de 78 anys, s'ha passat la vida somiant que viatja i explora el planeta. Quan pensa que està a punt de perdre casa seva, prepara un pla de fugida enganxant a la casa milers de globus inflats amb heli. La casa s'eleva per l'aire i en Carl descobreix en Russell, un nen boy scout que l'acompanyarà en aquesta aventura aèria. 

La sessió es completa amb la projecció del curtmetratge Parcialmente nublado (Peter Sohn, 2009).

Visita en família a l'exposició de Pixar: descobreix la fórmula secreta de l'èxit

Dimarts 13 de juliol, a les 18.30 h

La visita proposa fer un recorregut per l'exposició per trobar la fórmula secreta de l'estudi d'animació Pixar i descobrir per què les seves pel·lícules són tot un èxit entre tots els públics. Pensada per a famílies que vulguin participar de manera activa en la visita a l'exposició i conduïda per un educador o educadora, inclou un recorregut per la mostra i activitats dins de l'espai expositiu.

Recomanada per a nens i nenes a partir de 5 anys. 

Tallers d'estiu. Plastiformes Lluminoses, plastilina i circuits elèctrics

Dimecres 14 de juliol, a les 18.30 h

Si alguna vegada has fet massa de pa t'hauràs adonat que pot servir per modelar i elaborar figures, però creus que pot conduir l'electricitat? Es podria utilitzar per fer un circuit elèctric? I fabricar plastilina aïllant?

En aquest taller, els nens i les nenes podran deixar volar la seva imaginació i posar a prova la seva destresa a l'hora de construir objectes conjugant diferents formes geomètriques.

Activitat recomanada per a públic familiar amb nens i nenes a partir de 5 anys.

Activitat autònoma al voltant de l'accés directe Blocs-Plans-Tons

Tots els dies de la setmana en horari d’obertura del Centre

Què és un paral·lelepípede? Com es poden combinar els colors per donar sensació de volum? Hi ha colors que sembla que "s'acosten"? En aquest taller autònom us convidem a buscar les respostes a aquestes preguntes experimentant amb el volum i el color. Creareu figures geomètriques a partir d'una única forma i de molts colors, i haureu de compondre, combinar, observar i, si voleu, tornar a compondre, combinar, observar...

Activitat autònoma recomanada per a famílies amb nens i nenes a partir de 5 anys.