AVK és un grup internacional creat a partir de l'esforç de persones compromeses a utilitzar avançada tecnologia en el desenvolupament de productes i processos per assolir els més alts estàndards de qualitat. Són reconeguts com un dels principals fabricants en el món dins dels nostres segments de negoci.

La satisfacció dels nostres clients és un objectiu primordial d'AVK i la nostra oferta de servei i la cadena de subministrament han de satisfer les màximes exigències del mercat. Per aquest motiu la nostra distribució la formen empreses amb una trajectòria i professionalitat altament destacable i amb un alt sentit de responsabilitat que s'adhereixen a la mateixa filosofia de treball, com és el cas de GERSAL.

També reconeixem la nostra responsabilitat com un actor global quan es tracta de problemes socials i ambientals. En un món d'intensificada globalització, en què augmenten constantment les relacions comercials entre països i cultures, és vital aconseguir la sostenibilitat a través de la cadena de subministrament.

Encara que la majoria dels nostres productes estan ocults a la vista, juguen un paper important sobre el recurs més preuat de tota la Terra, l'aigua dolça.

Demà o d'aquí a 50 anys, les nostres solucions han de funcionar perfectament i sense cap sobreesforç en cada operació durant la seva vida útil. Si ho fan, vol dir que ocorren menys fuites i es produeixen menys infraccions. Això vol dir estalvi en el manteniment i menys pèrdues d'aigua. Les vàlvules funcionals i d'alta qualitat són la columna vertebral de qualsevol sistema de distribució d'aigua. Estalviar en qualitat pot, en última instància, tenir un preu molt alt.

A AVK, també ens dediquem a compartir els nostres coneixements i ampliar el nostre abast cooperant amb altres figures clau en la gestió de l'aigua i d'aquesta manera contribuir al sisè objectiu de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides: garantir l'accés a l'aigua i al sanejament per a tothom.

L'accés a l'aigua, el sanejament i la higiene són un dret humà, però milers de milions de persones encara s'enfronten a desafiaments diaris per accedir fins i tot als serveis més bàsics.

Al voltant de 1.800 milions de persones a tot el món utilitzen una font d'aigua potable que està contaminada ferotgement. Uns 2.400 milions de persones no tenen accés a serveis bàsics de sanejament. L'escassetat d'aigua afecta més del 40% de la població mundial i es projecta que augmenti.

Més del 80% de les aigües residuals resultants de les activitats humanes es descarreguen en rius o al mar sense cap tractament, cosa que condueix a la seva contaminació.

Per nosaltres sostenibilitat significa portar iniciatives per promoure una major responsabilitat ambiental, desenvolupament i difusió de tecnologies respectuoses amb el medi ambient.

L’EMPRESA

  • GERSAL
  • ADREÇA: Carrer Costabona, 40 (Girona)
  • TELÈFON: 972 401 552
  • WEB: www.gersal.com