El títol d'iceberg més gran del món li ha durat poc a la panna flotant A76, que s'ha desmembrat només setmanes després de desprendre's del front de gel Ronne, a la mar de Weddell.

A76 va ser mesurat en 4.320 quilòmetres quadrats en ser detectat a mitjans de maig. Amb dades ja de juny, l'iceberg s'havia trencat en tres trossos (A-76A, A-76B i A-76C) i va perdre la seva posició com l'iceberg més gran del món. L'Iceberg A-23A, a la deriva des de 1986 i que actualment mesura aproximadament 4,.000 quilòmetres quadrats, va recuperar el títol, informa l'observatori de la NASA (NASA Earth Observatory).

A-76 representa un iceberg tabular clàssic, dit així per la seva forma de taula amb costats empinats i tapes grans i planes. Dades obtingudes amb un altímetre làser a bord del satèl·lit ICESat-2 de la NASA rebel·len una altura de 35 metres sobre el nivell del mar de la cara interior de l'iceberg.

Això significa que l'iceberg tindria uns 280 metres de gruix, inclosa la major part de l'iceberg que existeix sota la línia de flotació i fora de la vista.