La festa més divertida de l'any ja és aquí: el Carnaval. Arriba l'hora d'escollir una disfressa per anar a les rues de les comarques gironines o a les festes dels poliesportius que es duen a terme després de les desfilades. Les opcions per trobar una bona disfressa són infinites i per a tots els gustos. Normalment s'escullen vestits de personatges de pel·lícules o de sèries però també agraden els tradicionals: pirates, pallassos o vaquers. Ara bé, hi ha un seguit de disfresses que especialment aquest any triomfaran; a continuació les detallem.

Satisfyer

La joguina sexual femenina que ha revolucionat el panorama social s'ha infiltrat a la festa de Carnaval. L'èxit en vendes d'aquest famós consolador, anomenat Satisfyer, ha estat el centre de notícies i de debats en dinars i sopars. I davant d'una festivitat com Carnestoltes no podia quedar-se enrere. En el mercat es pot trobar una gamma diversa de disfresses que tenen la mateixa forma i disseny que aquesta joguina sexual. Ara bé, cal anar de pressa perquè s'estan esgotant.

Són diverses les empreses especialitzades en disfresses que venen aquest divertit disseny i que es pot aconseguir per un preu que oscil·la entre els 30 i els 50 euros. Les vendes auguren que aquesta serà la disfressa estrella d'aquest Carnaval.

Joker

El gran rival de l'univers Batman, Joker, torna aquest any a estar de moda gràcies a la pel·lícula protagonitzada per Joaquin Phoenix que porta per títol Joker. Aquest film, estrenat a la tardor, s'ha convertit en un gran èxit i, a més, als Premis Oscar celebrats fa unes setmanes, l'actor Joaquín Phoenix va ser premiat com a millor actor principal. Aquesta disfressa inclou un vestit de color morat, una corbata a joc i uns guants. A més, cal pintar-se la cara com un pallasso i posar-se una perruca verda o tenyir-se els cabells per convertir-se en l'autèntic Joker.

Star Wars

L'estrena de la novena i última pel·lícula de la saga Star Wars, que porta per títol El ascenso de Skywalker, ha fet crèixer la venda de disfresses sobre el film. Així, aquest Carnaval es podran veure passejant pels carrers de les comarques gironines diferents personatges d'aquesta mítica saga. Hi haurà els més tradicionals, com la princesa Leia, el Jedi, els Stormtroopers i en Darth Vader, i els més nous, com en Finn i la Rey.

Frozen

La disfressa estrella entre els més petits serà Frozen, després de l'estrena de la segona pel·lícula a finals de l'any passat. Així que preparem-nos perquè tornarem a veure l'Elsa i l'Ana per tot arreu. Ara bé, els vestits seran diferents aquest cop, ja que a la nova pel·lícula les dues protagonistes porten uns dissenys més aventurers.

Els més petits podran imaginar-se que són l'heroïna d'Arendelle amb la disfressa d'Ana. El seu encantador disseny, ideal per embarcar-se en increïbles aventures al bosc, inclou una disfressa, botes i una perruca. I amb la disfressa d'Elsa, els més petits podran imaginar-se noves aventures al Regne del Gel. El seu disseny exclusiu té adorns de diamants d'imitació i una faldilla de dos tons que donen vida al vestit de viatge de l'Elsa.

Toy Story

També pels carrers es podran veure molts nens i nenes disfressats dels personatges de la pel·lícula Toy Story. I és que el quart film de la història es va estrenar l'estiu passat. L'astronauta Buzz Lightyear i el vaquer Woody seran els dos personatges més desitjats pels més petits i també pels pares.

Ara bé, també es pot escollir la disfressa de Mr. Potato.

La casa de Papel

La disfressa triomfadora del 2019, de La casa de papel, amb els seus uniformes vermells i màscares de Dalí, seguirà tenint molt d'èxit aquest any. Els fans estan ja a l'espera de la nova temporada i això farà que molts seguidors vulguin posar-se sota la pell dels protagonistes d'aquesta història. Avui dia els seus personatges són aclamats per molts i la careta de Dalí és tot un símbol per als fans. Aquesta famosa disfressa de lladre de bancs de la sèrie La casa de papel consisteix en un vestit vermell amb caputxa, una màscara i un rifle.

Inflable

Una altra disfressa que està tenint molt d'èxit aquest Carnaval és aquella que incorpora un inflable. Dins d'aquesta última tendència podem trobar models molt divertits i innovadors, a banda que és un vestit molt còmode de portar. Es pot cavalcar sobre un cavall, un dinosaure o un unicorn inflable. Es pot tenir, per un dia, un cos d'atleta, d'un lluitador de sumo o d'un ballarí. I fins i tot aquesta disfressa et permet pujar sobre les espatlles de Donald Trump o de Kim Jong-un. La diversió està assegurada.