Unes quatre mil persones van desfilar ahir a la tradicional rua nocturna de Roses, una de les més multitudinàries de les comarques gironines. Fins a 56 colles i 52 carrosses van resseguir l'avinguda de Rhode. Una vegada més les espectaculars creacions van ser seguides per milers de persones.

Es van poder veure des de les tradicionals disfresses de personatges de contes fins a les que fan referència a temes d'actualitat. El Carnaval de Roses continua durant tot el cap de setmana amb més rues i balls per a tothom.

Des de fa mesos són molts els rosincs que preparen les disfresses. La Mary Poppins, cartes de pòquer, el món del Rei Lleó, espectacles musicals, elfs de Scargottilandia, escòrpores, el món del circ, són algunes de les disfresses que es van poder veure.

Roses va donar la benvinguda a Sa Majestat la Reina Carnestoltes, aquest any la Claudia Abad, dijous al vespre. I acomiadaran una celebració on s'implica tot el poble el dilluns a dos quarts de set amb l'enterrament de la sardina i l'espectacle pirotècnic.