07 de novembre de 2008
07.11.2008
president de CiU

Mas diu que Montilla 's'ha quedat sol' i l'acusa de buscar 'qualsevol acord' amb el PSOE

07.11.2008 | 21:25

El president de CiU, Artur Mas, ha assegurat aquest divendres que el president de la Generalitat, José Montilla, 's'ha tornat a quedar sol' en la negociació del finançament, ja que 'ni els seus socis es creuen el que està fent'.

Mas ho ha dit després que ERC i ICV-EUiA hagin mostrat les seves reserves davant l'acord Montilla-Zapatero de tancar un acord sobre finançament abans que acabi aquest any.
A més, Mas ha acusat Montilla i el PSC de pretendre 'arribar a qualsevol acord amb el PSOE, i qui dia passa, any empeny'. 'Això no correspon a les necessitats del país, ni respon al que es va pactar al seu dia al Parlament ni al que diu el propi Estatut', ha dit Mas.

Per Mas, 'demostrar tanta paràlisi no és bo, perquè el que cal és demostrar molt lideratge i molta potència, però el tripartit i José Montilla no ho estan demostrant'. El president de CiU ho ha dit en una visita a l'aeroport de Sabadell.

Sobre Montilla, Mas creu 'evident' que 'els socialistes a nivell espanyol tampoc se'l creuen' i ha dit notar 'una debilitat molt gran del PSC'. 'Es queda sol en la defensa del PSOE i totes aquelles proclames que defensarien Catalunya, que s'estimen més Catalunya que al PSOE no passaven de ser paraules', ha dit.

El president de CiU ha demanat al PSC que 'des de la presidència de la Generalitat es tingui una actitud de defensa dels interessos del país', perquè 'dóna la sensació que aquí el que s'està fent és un arranjament amb el PSOE per arribar a qualsevol mena d'acord'. Mas ha lamentat que, un més i escaig després de la resolució del Parlament, 'no ens han dit absolutament res, ni el president ni el conseller d'Economia, muts i a la gàbia'.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema