En el conegut com a 'cas Treball', la Secció Desena jutjarà el presumpte desviament de fons públics de la Conselleria de Treball mitjançant l'adjudicació d'estudis falsos. Al marge de Farreras, estan imputats l'exsecretari general del Departament Josep Maria Servitje (UDC) i Víctor Manuel Lorenzo Acuña, propietari de les empreses Gestumer i Socesca, adjudicatàries dels informes.

La Fiscalia sol·licita cinc anys i mig de presó, altres catorze i mig d'inhabilitació especial d'ocupació i càrrec públic, i una multa de 103.500 euros per a Farreras i Servitje, i tres anys i mig de presó per a Acuña. També demana que els tres acusats indemnitzin conjuntament a Treball amb 46.157,73 euros, la mateixa quantitat que suposadament van desviar mitjançant l'encàrrec de vuit estudis, "que no tenen contingut", sobre dret laboral.

El fiscal, Fernando Rodríguez Rey, afirma que els diners finalment "va redundar en benefici personal dels acusats" i, tot i que reconeix que el destí últim dels fons "no se sap", recorda que als tres acusats els unia "la comuna militància en el partit polític Unió Democràtica de Catalunya (UDC), en què els tres eren actius militants".