14 de novembre de 2008
14.11.2008
Polèmica

El CAC detecta micròfons ocults a la sala on van aprovar les concessions de ràdio

14.11.2008 | 17:23

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) va descobrir un micròfon ocult connectat a l'exterior a la seva sala de reunions, abans d'adjudicar aquest mateix dia i per primera vegada l'explotació comercial de 83 emissores de ràdio en FM, va confirmar a Europa Press una portaveu de l'organisme.

El president del CAC, Josep Maria Carbonell, ho va fer saber a Fiscalia i donarà compte d'això en la seva compareixença davant el Parlament del dimecres 19 de novembre, precisament per explicar-se sobre les adjudicacions, va avançar avui TV3.

La portaveu va explicar a Europa Press que la sala on es reuneix el ple d'aquest organisme serveix també per a un altre tipus de reunions i per a rodes de premsa.

El micròfon es va descobrir durant una de les inspeccions rutinàries i periòdiques que els serveis de seguretat fan en seus d'organismes públics, va afegir.

El Comitè Intercentres (CI) de Cope ha exigit la revisió "immediata" de les concessions, després de perdre aquesta emissora l'explotació de freqüències modulades a Lleida i Girona.

Avui mateix, Cope va anunciar que els seus principals programes s'emetran les pròximes dues setmanes des de les seves diferents emissores a Catalunya, com protesta.

D'altra banda, el CAC va denunciar avui davant els Mossos d'Esquadra que el panell de vidre de la seva façana va aparèixer amb cinc impactes de trossos de paviment.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema