19 de novembre de 2008
19.11.2008

Educació reformarà ajuts i transport

19.11.2008 | 01:00

El sistema d'ajudes al transport i menjador escolar actualment vigent a Catalunya es reformarà en el seu conjunt i serà la renda i no la distància del col·legi la que es tindrà en compte a l'hora de concedir les subvencions, segons que va anunciar el conseller d'Educació, Ernest Maragall.
El conseller va anunciar ahir aquesta reforma, que pretén acostar aquestes ajudes escolars a la realitat "més social" per la qual cosa s'ha aprovat destinar 117 milions d'euros a subvencionar el transport i el menjador escolar per a aquest curs, 5,5 milions més que el passat.
En les pròxims dies i setmanes Maragall es posarà en contacte amb entitats municipalistes, ajuntaments i consells comarcals, que gestionen moltes d'aquestes ajudes, per iniciar el diàleg sobre la reforma normativa necessària per adequar les subvencions a la realitat social de Catalunya, segons que ha indicat.
"El canvi de normativa es farà tranquil·lament amb les entitats" implicades, va assegurar el conseller, que va opinar que la "inadequació de l'actual norma provoca perversions" a l'hora d'atorgar les ajudes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema