21 de novembre de 2008
21.11.2008
Assemblea ecosocialista

Boada aixeca la primera veu crítica amb la possibilitat que Herrera sigui el «dofí» de Saura a ICV

21.11.2008 | 15:41
Joan Boada

El president d'ICV a les comarques de Girona i actual secretari general del departament d'Interior, Joan Boada, ha advertit avui que "Iniciativa no és una monarquia hereditària".

En declaracions a RAC-1 recollides en un comunicat d'aquesta emissora, Boada ha mostrat el seu malestar pel fet que es doni la sensació que Joan Herrera serà el successor de Joan Saura al capdavant d'ICV dins d'alguns anys.

"Ara s'obre un període molt fèrtil. Hi ha moltes persones preparades a ICV per ser president o presidenta sense que les que designin per a diferents càrrecs a partir d'aquesta assemblea hagin de ser forçosament les que hagin de ser president", ha assegurat en al·lusió a Herrera.

"No som una monarquia hereditària ni el president sortint designa absolutament ningú", ha etzibat Boada, la primera veu al si d'ICV que es pronuncia en contra que Saura designi un 'dofí'.

En aquest context, Boada ha remarcat que atès que aquest és l'últim mandat de Saura, les persones que vulguin aspirar a la successió podran presentar-se a unes "primàries".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema