22 de novembre de 2008
22.11.2008

Dos detinguts a Reus relacionats amb la mort d'un treballador de Frigo

22.11.2008 | 01:00

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional van detenir a Reus dues persones per la seva presumpta relació amb la mort d'un treballador durant l'atracament perpetrat al setembre en una empresa de gelats de Vila-seca, va informar la Subdelegació del Govern a Tarragona.
Una operació conjunta de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil de Tarragona va permetre ahir pel matí, després d'una intensa investigació, la detenció de dues persones en relació amb la mort d'un treballador i el robatori a una empresa de Vila-seca el passat dia 17 de setembre.
El passat dia 8 de novembre es va detenir una tercera persona a Granada en relació amb aquest cas. Els detinguts passaran a disposició del jutjat número 5 de Tarragona, mentre la investigació continua oberta per al total aclariment dels fets.
Un treballador de la planta de Camy-Nestlé de Vila-seca va morir el passat 17 de setembre d'un tret quan s'enfrontava a quatre atracadors que, armats amb una escopeta i una arma blanca, van robar 7.000 euros de l'empresa.
Després d'apoderar-se del botí, els atracadors van fugir en un Fiat Brava que havien robat a Tarragona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema