27 de novembre de 2008
27.11.2008
alcalde de Barcelona

Hereu diu que els 11.000 milions anunciats per Zapatero serviran per 'accelerar projectes' de Barcelona

27.11.2008 | 20:23

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha dit que la decisió del govern de l'estat espanyol anunciada la tarda d'aquest dijous d'aprovar un crèdit extraordinari d'11.000 milions d'euros servirà per 'accelerar projectes' de Barcelona que poden anar 'des d'equipaments a habitatges'.

Ha exposat que 'es tracta de tenir ben preparats projectes executius que es puguin licitar entre els mesos de gener i abril del 2009' i s'ha mostrat 'segur' de que els ajuntaments de Catalunya presentaran 'moltes propostes' i el de Barcelona 'també'.

Hereu ha explicat que la mesura del govern espanyol servirà 'per reactivar l'economia local, desenvolupar polítiques de cohesió i generar llocs de treball'.
Ha reconegut que encara no en coneix els detalls però s'ha mostrat convençut que per reactivar l'economia 'una molt bona manera és a partir de la inversió desenvolupada pel municipalisme, que atén els factors de cohesió social'.
També ha considerat que totes les polítiques per reactivar la indústria de l'automòbil són una 'magnífica notícia' per reactivar l'economia de Barcelona, ja que per la ciutat 'tant la indústria directe com indirecte' relacionades amb l'automoció són 'molt importants'.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema