09 de gener de 2009
09.01.2009
Temporal

Més de 3.000 alumnes es queden sense anar a classe per la neu

09.01.2009 | 12:58

Més de 3.000 alumes s'han quedat sense anar a classe aquest divendres per la presència de neu a les carreteres que ha obligat a suspendre el transport escolar a les Terres de l'Ebre, el Camp de Tarragona, Ponent i el Pirineu, segons han informnat des de la conselleria d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Concretament s'han suspès algunes o totes les línies de transport a la Terra Alta, Ribera d'Ebre, Baix Ebre, Alt Camp, Priorat, la Conca de Barberà, l'Alta Ribagorça, l'Alt Urgell, el Pallars Jussà, Urgell, les Garrigues i la Noguera. A part les escoles de Vinaixa, Juncosa, Els Torms. Albaigés, Cerviè i els Omellons han tancat.

274 alumnes de les escoles de la Fatarella, Corbera d'Ebre, Pobla de Massaluca i Torre de l'Espanyol no han pogut anar a classe perquè s'ha suspès el transport escolar en aquestes rutes. Per altra banda 1.450 alumnes d'ESO han quedat sense classe a les comarques de la Terra Alta, Ribera d'Ebre i Baix Ebre. Al Montsià de moment no hi ha afectació però la previsió es que nevara molt.

A l'Alt Camp 10 alumnes de la ruta Farena-Mont-ral- Alcover han quedat sense poder anar a classe. També s'ha modificat la ruta entre Querol i la Bisbal del Penedès ja que el tranport esciolar no ha pogut anar a la parada de Ranchos de Bonaire. Dos alumnes han quedat sense classe. Al Priorat s'ha suspès tot el transport escolar. En concret 552 alumnes de primària i 430 de secundària han quedat sense classe. A la Conca de Barberà 88 alumnes de cinc rutes escolars no han pogut arribar als seus centres. Concretament les rutes de Vilanova de Prades-Vallclara-L'Espluga (29 alumnes afectats), Vimbodí-Les Granges-Poblet-l'Espluga (24), Biure-Conesa-Les Piles- Santa Coloma de Queralt, (16), Vallfogona-Santa Coloma de Queralt, (10) i Pontils-Seguer-Santa Coloma de Queralt (9).

A l'Alta Ribagorça alguna ruta ha estat cancel?lada. A Cassòs hi ha tres alumnes afectats, un a la Roqueta, quatre a Senet i un a Hostalet. A l'Alt Urgell no funciona cap línia de transport. Al Pallars Jussà hi ha 20 línies tancades i 168 alumnes afectats. A l'Urgell s'ha suspès la ruta de Vallbona a Sant Martí i 11 alumnes de primària s'han quedat sense classe. També hans supès la ruta de Vallbona a Tarrega que ha afectat 20 alumnnes d'ESO. A les Garrigues hi ha 161 alumnes de quatre rutes que van fins a les Borges Blanques i 52 més de tres rutes que van fins a la Granadella. A la Noguera hi ha 14 alumnes que van a Balaguer que s'han quedat sense classe.

A part els ajuntaments de Vinaixa, Juncosa, Els Torms. Albaigés, Cervià i els Omellons han decidit tancar les escoles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema