La manifestació dels pagesos a Reus transcorria amb normalitat fins que han arribat a davant de la seu territorial del Departament d'Agricultura al passeig Prim al voltant de les dotze del migdia. En aquest punt, els pagesos han bolcat un tractor carregat de closques d'avellana i en el moment que els mossos els ho han impedit han començat els enfrontaments. Els pagesos han llençat avellanes contra els agents i aquests han decidit actuar. Enmig d'insults i llençament de productes contra els agents, aquests han carregat amb porres contra els pagesos. Els enfrontaments s'han saldat amb un mosso ferit per una fractura a l'espatlla i diversos pagesos contusionats pels cops que han rebut.

Al voltant de dos quarts d'una del migdia, els ànims s'han calmat i els pagesos han continuat la seva manifestació pel passeig Prim.

Unió de Pagesos (UP) ha qualificat aquest dissabte al matí a Reus el conseller Llena de 'titella de Madrid'. Segons el coordinador general d'UP al Camp de Tarragona, Josep Maria Coll, els pagesos tenen un conseller que 'no se'l mereixen'. Sota el lema 'Volem preus justos al camp i a la ciutat, el Govern no es mou, la pagesia no s'atura' una cinquantena de pagesos amb el seus tractors s'han manifestat pel centre de Reus. Amb aquest acte, el sindicat vol denunciar un cop més els baixos preus imposats als productors agrícoles i ramaders per part de la gran distribució i l'agroindústria; la inacció dels governs català i espanyol que ho permeten així com una deficient política agrària.