02 de març de 2011
02.03.2011
Guàrdia Urbana

Figueres reforça la vigilància davant la crema de contenidors

La passada nit es van rebre un total de deu avisos per la crema de contenidors en diferents punts de la ciutat

02.03.2011 | 16:25

La Guàrdia Urbana de Figueres ha reforçat la vigilància davant un nou episodi de crema de contenidors durant la nit d'aquest dimarts. En total, se'n van cremar nou i alguns amb afectació parcial. Les forces de seguretat i l'alcalde es van reunir per estudiar la situació i es va acordar reforçar els dispositius policials i investigar els fets. Durant el 2010, la ciutat ja va registrar la crema de 38 cotxes. D'aquí a un mes, està prevista la instal·lació de tres càmeres de videovigilància a tres punts de la ciutat on ja hi ha hagut incidents per evitar bretolades.

La passada nit, els Bombers de la Generalitat van rebre un total de deu avisos per la crema de contenidors en diferents punts de la ciutat de Figueres. En total, se'n van cremar nou, i alguns de forma parcial, segons ha confirmat l'ajuntament, qui apunta també que s'han cremat de forma aleatòria.

L'alcalde es va reunir amb agents de la Guàrdia Urbana per estudiar el cas i es va decidir reforar la vigilància mentre s'investiguen els fets.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook