Un jove de 19 anys i veí de Barcelona va morir ahir atropellat per un tren a Sitges, segons van informar els Mossos d'Esquadra. El noi formava part d'un grup de quatre persones d'entre 19 i 20 anys que caminaven prop de la via en sentit Vilanova i la Geltrú. El tren viatjava en sentit contrari, en sentit Sitges, i va envestir mortalment el jove. Tant els Mossos d'Esquadra com fonts municipals van descartar que l'accident s'hagi produït per una aglomeració de gent que tornava de celebrar el Carnaval, ja que l'atropellament es va produir a més d'un quilòmetre de l'estació de Sitges i perquè els cossos policials i seguretat privada van preveure un dispositiu per evitar les acumulacions de viatgers.

L'accident es va produir al voltant de dos quarts de set del matí a l'alçada de la discoteca Atlàntida de Sitges.

Incidències a la xarxa

Com a conseqüència de l'accident, durant aproximadament tres hores es va produir retards de 30 minuts a la línia de Rodalies R2 sud i als trens de mitja distància i llarga distància en sentit Tarragona. Els viatgers del tren Regional afectat, amb sortida de Reus a les 05.37 hores i arribada a Barcelona a les 07.33 van continuar el seu trajecte des de l'estació de Sitges en els serveis de l'R2 sud.

Des de l'Ajuntament de Sitges, el regidor de Seguretat Ciutadana, Antoni Caballero, va lamentar la mort i va expressar el seu "condol per la família de la víctima". A més, Caballero va recalcar que l'accident es va produir "fora del nucli urbà de Sitges" a "uns 2 quilòmetres de distància" de la ciutat. L'accident es va produir al punt quilomètric 640,2 de la via fèrria.