Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que va patir un accident de trànsit a la T-314, a l'altura de Vinyols i els Arcs i que va abandonar el vehicle, en què transportava 60 quilos d'haixix.

Fonts de la policia catalana van informar que Omar B., de 52 anys i veí de Tarragona, va ser arrestat el passat 1 de març com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Els fets van tenir lloc cap a les 23.15 hores, quan una dotació de la policia autonòmica va observar un turisme que havia patit un accident a la T-314, a l'altura de Vinyols i els Arcs, i a l'interior del qual no hi havia cap passatger.

A uns dos metres del vehicle accidentat, van ser localitzats dos fardells amb 60 quilos d'haixix i, poc després, dues dotacions dels Mossos van trobar un home corrent per la carretera que presentava "clars símptomes d'haver patit un accident de trànsit", com esgarrapades i ferides superficials.

Després de comprovar que la titularitat del vehicle corresponia a Omar B. va quedar detingut i va ser posat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus, que va decretar el seu ingrés en un centre penitenciari.