10 de març de 2011
10.03.2011
Crisi política a Solidaritat

Isabel-Clara Simó, sobre Laporta:"Ens sentim traïts"

La secretària de SI diu que el carisma de l´expresident del Barça "ens va anar molt bé " però creu que a llarg termini no hagués funcionat

04.03.2011 | 12:53

La secretària de moviments ciutadans de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Isabel-Clara Simó ha reconegut, en declaracions al programa El Dia a la COM que amb la sortida de Joan Laporta"ens sentim traïts, decebuts i ho lamentem moltíssim". L´escriptora a més diu que s´ha equivocat valorant tant tot aquest temps l´expresident del F.C Barcelona: "jo en tots els mítings he defensant a capa i espasa Laporta. La gent que m´ha escoltat deu pensar o bé que sóc una ingènua o una mentidera. Espero no ser cap de les dues coses però el que és evident és que m´he equivocat".

Preguntada per si considera que Laporta ara hauria de renunciar a la seva acta de diputat, Simó creu que "és cosa d´ell" tot i que reconeix que "si no ho fa ens perjudica (...) perquè passarem a ser l´últim grup del Parlament". "Estic molt incòmode. Si Laporta renuncia entro jo", ha reblat.

En declaracions a COMRàdio, Isabel Clara Simó accepta que el carisma de Joan Laporta "és veritat que ens va anar molt bé a les eleccions" però alhora està convençuda que a llarg termini no hagués funcionat: "hagués passat això o no. El carisma de Laporta es va apagant a mesura que s´allunya la seva presidència del Barça".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook