La vicepresidenta del Govern català, Joana Ortega (Unió Democràctica), va inflar el seu currículim oficial on assegurava que era llicenciada en psicologia malgrat que no va acabar els estudis.

Mentre alguns parats rebaixen la seva qualificacio en el currículum per aconseguir feina, al Govern de la Generalitat la vicepresidenta va inflar el seu en assegurar que era llicenciada en psicologia, segons va denunciar nació digital. Però el fet és que Ortega no va acabar els seus estudis a la Universitat de Barcelona, com assegurava tant al web de la Generalitat com a la del partit d'Unió. L'errada es va esmenar dijous passat i ara la democristiana és només "formada en psicologia a la Universtat de Barcelona", tal i com es pot veure als webs gencat.cat i unio.org.

Tot i la rectificació dels serveis de premsa, l'errada en el currículum acadèmic de la titular de Governació i Relacions Institucionals encara es pot consultar per internet a la memòria de buscadors, com Google. Així, per exemple, si es cerca el nom complet de la vicepresidenta el resultat porta a la rectificació, però l'opció "en memòria" (caché en castellà) encara mostra l'antiga formació d'Ortega.