El president de la Generalitat, Artur Mas, va anunciar ahir que recollirà el suport del PP per suprimir l'impost de successions ja que els populars es manifesten "clarament a favor" d'aquesta iniciativa.

En declaracions a la premsa quan visitava el 35è Saló d'Art i Antiguitats de Fira de Barcelona, Mas va demanar també als partits del tripartit que donin suport a aquesta proposta ja que en el seu moment van fer-ne una reducció substancial i haurien de "donar suport a aquesta part del programa electoral que ha tingut un suport tan majoritari de la població catalana". Mas va recordar que la iniciativa era un dels punts més concrets del seu programa electoral i que la seva tramitació al Parlament es tracta d'un qüestió de credibilitat i compromís del seu partit. Mas va especificar que presentaran el projecte de llei en "qüestió de setmanes" i va fer una crida a l'oposició per tirar endavant la proposta.

Les declaracions de Mas arriben un dia després que el portaveu de CiU al Congrés dels Diputats, Josep Antoni Duran, anunciés que la Generalitat el suprimirà abans de les eleccions del 22 de maig.