14 de març de 2011
14.03.2011
Ho diu Iceta

Vol el Govern acomiadar més de 15.000 funcionaris?

El PSC farà aquesta pregunta a l´Executiu de Mas després que Pifarré admetés que podien ser prescindibles

14.03.2011 | 16:55
Miquel Iceta, en roda de premsa aquest dilluns

El PSC demanarà al Govern que expliqui al Parlament si realment acomiadarà entre 15.000 i 20.000 funcionaris, després que la secretària d'Administració i Funció Pública, Pilar Pifarré, admetés que hi havia aquest volum de persones treballant a l'administració fent tasques burocràtiques i afegís que 'tot això és prescindible i sobrer'. 'Vol el Govern acomiadar entre 15.000 i 20.000 funcionaris? Tenen un informe que demostri que hi ha aquests llocs absolutament prescindibles i sobrers?', ha preguntat Iceta en roda de premsa, que ha informat que també reclamaran explicacions a la vicepresidenta del Govern per l''incident lamentable' sobre el seu currículum.

Iceta no ha volgut fer gaire sang de la polèmica arran del currículum de Joana Ortega, on figurava que era llicenciada en Psicologia malgrat no haver acabat la carrera. Ha indicat que li preguntaran en seu parlamentària sobre aquest 'incident lamentable', i s'ha limitat a recordar que en altres països s'han organitzat 'rebomboris considerables' per molt menys.

Pel que fa a les declaracions de Pifarré, ha preguntat si el Govern té un estudi que sostingui que entre 15.000 i 20.000 funcionaris fan tasques burocràtiques que són prescindibles i sobreres. 'Han de dir en base a què ho diuen i quines són les persones i els serveis afectats', ha remarcat.

Si no es així, si no tenen cap estudi que ho demostri, ha considerat que Pifarré hauria de 'retractar-se' de les seves declaracions.

Finalment, també s'ha referit a unes declaracions del diputat de CiU Antoni Fernández Teixidó, que, segons Iceta, es va mostrar crític amb les retallades del Govern.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook