17 de març de 2011
17.03.2011
Educació

Rigau confirma que no mantindrà la setmana blanca

L'endemà de Reis serà festiu 'per norma', mentre que els altres quatre dies es podrien repartir 'd'acord amb les festes locals dels municipis'

11.03.2011 | 13:35

La consellera d'Ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau, ha confirmat aquest divendres que no mantindrà la setmana blanca que s'ha celebrat aquest any per primera vegada, però ha afegit que és partidària de mantenir els cinc dies de festa distribuïts durant el calendari escolar.

L'endemà de Reis serà festiu 'per norma', mentre que els altres quatre dies es podrien repartir 'd'acord amb les festes locals dels municipis'. Una altra possibilitat és 'escurçar una mica el final de curs'. Ho ha dit a Catalunya Ràdio.

Rigau ha insistit en què la setmana blanca no ha estat ben plantejada, i que un fet que ho demostra és que 's'associa a esquiar'. En canvi, la consellera està d'acord amb redistribuir el calendari escolar, conservant els cinc festius, però adaptant-los a l'entorn més pròxim de l'alumne.

Així, ha manifestat que el Govern d'Artur Mas vol mantenir com a festiu l'endemà de Reis 'per norma'. Pel que fa als altres quatre dies aporta dues possibilitats: o redistribuir-los 'd'acord amb les festes locals dels municipis' o 'escurçar una mica el final de curs'.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema