Els "indignats" de Lleida han decidit abandonar l'acampada de la plaça Ricard Vinyes després de 17 dies d'activitat a la capital de Ponent. Aquesta nit de diumenge a dilluns ja no dormiran al carrer però mantindran viu el moviment en els propers dies, ja que no volen aturar-lo.

Com a cloenda han organitzat una cassolada aquest vespre, i a partir d'aquest dilluns cada dia es trobaran a la plaça per celebrar l'assemblea. El 15 de juny tornaran a dormir una nit a Ricard Vinyes com una acció simbòlica que es podria repetir cada dia 15 del mes. Els "indignats" han explicat a l'ACN que els que han aguantat des del primer dia arrastren un desgast físic molt gran i que per això han decidit aixecar l'acampada.

De fet, el petit grup d'una desena de joves que s'ha mantingut al campament mostrava ja en els últims dies nombrosos símptomes de cansament, tot i que no han aturat les activitats i els tallers oberts a tothom.

La decisió d'acabar l'acampada es va prendre aquest dissabte a la nit, durant l'assemblea diària celebrada a la plaça Ricard Vinyes. A banda de les trobades que es faran cada dia, dissabte vinent organitzaran una paella gegant i un concurs de pastissos. També volen estendre les assemblees als barris de Lleida i establir lligams amb les entitats de la ciutat.