Els Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi que la jove que va aparèixer ahir morta a les portes d'un institut de la ciutat de Lleida era prostituta, segons que van confirmar fonts pròximes a la investigació.

Un repartidor de premsa va descobrir poc després de les set del matí, el cadàver de la dona, d'uns 25 anys, en una de les entrades de l'institut Joan Oró de Lleida, concretament la situada al carrer Leandre Cristòfol, al costat de la carretera N-II i davant un descampat.

Les mateixes fonts van indicar que la víctima, que presentava un fort cop al cap, no estava plenament identificada i que podria tractar-se d'una prostituta.

A causa de la proximitat del cadàver al centre d'ensenyament, els alumnes de l'institut, que comencen les classes a tres quarts de nou del matí, van entrar per altres portes del recinte, mentre les finestres que donen al carrer Leandre Cristòfol van romandre amb les persianes abaixades.

La jutge va decretar el secret del sumari mentre els investigadors de la policia catalana no descarten, de moment, cap hipòtesi sobre les causes de la mort de la dona.