14 de juny de 2011
14.06.2011

Bonet recuperarà Carod i Barrera si és el nou president d'ERC

L'exsenador republicà assegura que en els últims temps al partit li ha
sobrat "absolutisme"

14.06.2011 | 02:00

L'exsenador d'ERC Carles Bonet va anunciar que si aconsegueix la presidència del partit republicà al congrés d'octubre una de les seves prioritats serà recuperar per a la formació l'exlíder republicà Josep-Lluís Carod-Rovira, i l'històric dirigent i expresident del Parlament, Heribert Barrera.
"Vull que ERC es converteixi en un partit curós amb els seus militants, i no en una formació que va deixant cadàvers a la cuneta", va recalcar en al·lusió a Carod, que la setmana passada es va donar de baixa del partit.
Bonet va dir que tot i que sigui en una segona fila, la formació republicana ha de tornar a tenir els dirigents que, com l'exvicepresident de la Generalitat i el mateix Barrera, van protagonitzar les èpoques més llorejades del partit.
L'exsenador també va criticar que al partit, durant el mandat de l'actual president, Joan Puigcercós, li ha sobrat "absolutisme". A més, va apuntar que la principal debilitat d'ERC és que és un partit "massa passional i emocional", que es relaxa en la lluita per les seves metes quan obté bons resultats, i s'autodestrueix després de les debacles electorals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema