Els Mossos d'Esquadra van detenir un home acusat de l'homicidi de la seva parella, el cadàver de la qual va ser trobat dilluns passat a l'interior del pis en el qual vivia al districte barceloní de Sant Andreu.

Segons que van informar fonts pròximes al cas, l'home, Antonio J.C., de 32 anys i nacionalitat espanyola, va ser detingut dimarts a la nit a Barcelona arran dels resultats de l'autòpsia practicada a la víctima, que van confirmar que la dona havia mort de forma violenta.

Encara que la parella del detingut, de 37 anys, no presentava signes evidents de violència, la policia va sospitar que podia tractar-se d'un homicidi. Per aclarir les causes de la mort, es va practicar l'autòpsia al cadàver de la víctima, que finalment va revelar que havia estat assassinada, i els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per descobrir les circumstàncies de la mort.

Aquesta no ha estat la única mort violenta registrada a Catalunya aquesta setmana. Dimarts va aparèixer a Salou una dona morta a ganivetades.