El Govern es presentarà davant de la justícia contra els indignats que dimecres passat 15 de juny van intentar bloquejar l'accés dels diputats al Parlament.

En roda de premsa després del Consell Executiu, el portaveu de l'executiu català, Francesc Homs, va precisar que en primera instància posaran a disposició de la Fiscalia tota la informació de la qual disposen sobre els fets, i després, es personaran "com a govern davant dels tribunals".

Homs va separar els incidents de dimecres de la manifestació dels indignats de diumenge, i va afirmar que el Govern no mostrarà "indiferència" davant de les demandes que el col·lectiu del 15-M va formular en les protestes.

Revetlla de Sant Joan

L'alcalde en funcions de Barcelona, Jordi Hereu, veu "compatible" l'acampada d'indignats a plaça Catalunya amb la celebració de la revetlla de Sant Joan.

"És compatible, com ho han estat molts altres esdeveniments", va dir Hereu que va considerar que els acampats són en aquests moments una "expressió minoritària" del moviment del 15-M i un "problema d'ordre menor".